Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer Haren

Een houten vloer is een sieraad voor uw huis. Hout is buitengewoon veelzijdig. Ongeacht wat voor inrichting u voor ogen heeft – modern, klassiek, zakelijk of juist gemoedelijk, industrieel of rustiek; er is altijd wel een parket vloer die bij uw stijl past. Hout voelt prettig aan, isoleert prima en is goed te reinigen, en is daardoor met de juiste afwerking bijvoorbeeld ideaal voor kinderen die spelend veel tijd op de grond doorbrengen. Parket gaat heel lang mee en wordt met het verstrijken der tijd alleen maar mooier. Een houten vloer is een investering waar u heel lang plezier van zult hebben.

Albertus Parket levert uw vloer ook in Haren

Albertus Parket in Blijham levert en legt vloeren in de hele provincie Groningen en aangrenzende regio's. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Haren voorzien van een parketvloer? Wij helpen u graag. Ook voor onderhoudsadvies om zo lang mogelijk van uw mooie vloer te kunnen genieten, kunt u natuurlijk bij ons terecht. En mocht er toch eens schade aan uw parket ontstaan, dan is het goed te weten dat wij gespecialiseerd zijn in reparaties bij water- of brandschade, of deuken en krassen. Albertus Parket combineert ouderwets vakmanschap met moderne apparatuur en technieken bij het leggen, onderhouden, schuren en repareren van uw houten vloer.

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op wanneer u meer wilt weten over onze services en producten. U kunt e-mailen naar info@albertusparket.nl of bellen naar 0597-562199. Bezoek eventueel onze showroom op Hoofdweg 63 te Blijham. Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Wanneer u het formulier invult op onze offertepagina, hoort u snel van ons.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel