Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer leggen Groningen

Een parketvloer leggen in Groningen is één van de diensten die Albertus Parket aanbiedt. U kunt bij ons uitstekend terecht wanneer u interesse heeft in de aankoop van een nieuwe houten vloer. Wij bieden u een veelzijdig assortiment hoogwaardig parket in de meest uiteenlopende sferen, kleuren en stijlen. Wil u de parketvloer laten leggen in Groningen? Dan doen wij dit graag voor u. Wij zijn actief in een groot werkgebied. U kunt dan ook altijd bij ons informeren wat de mogelijkheden zijn wanneer u een parketvloer wilt laten leggen in Groningen.

Voordelig een parketvloer leggen in Groningen

Wilt u de parketvloer laten leggen in Groningen? Dan bent u bij ons altijd voordelig uit. Als u bij ons een nieuwe parketvloer aanschaft, dan verbreden wij onze dienstverlening met de mogelijkheid tot het laten leggen van uw nieuwe vloer. Wij kunnen de parketvloer leggen in Groningen in woningen en bedrijfspanden. Hierdoor kunt u echt in iedere situatie op ons rekenen wanneer u de parketvloer wilt laten leggen in Groningen. U betaalt niet alleen een goede prijs voor het laten leggen van de vloer, maar u bent ook zeker van de professionele wijze waarop de vloer wordt gelegd. Dit betekent dat u gegarandeerd lang kunt genieten van uw nieuwe parketvloer van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

Wij kunnen uw parketvloer leggen in Groningen, in de woonkamer, de slaapkamer of misschien wel uw kantoor. Wilt u meer weten over het laten leggen van uw nieuwe parketvloer in Groningen? Neem dan vrijblijvend contact op. Mail naar info@albertusparket.nl of bel naar 0597 – 56 21 99.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel