Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer renoveren Drenthe

Een parketvloer gaat bij goed onderhoud jaren mee. De vloer vraagt weinig onderhoud, het enige wat nodig is, is dat de vloer eens in de zoveel tijd wordt voorzien van een nieuwe laag was. Dit moet u eens per jaar of eens per twee jaar doen, afhankelijk van hoe veel de vloer wordt belast. Als u de vloer na het leggen regelmatig hebt onderhouden zal renovatie niet snel nodig zijn. Maar mocht uw vloer aan een opknapbeurt toe zijn dan kunt u en beroep doen op parketvloer renoveren Drenthe.

Parketvloer renoveren Drenthe geeft uw vloer een tweede leven

Een houten vloer kan in principe vele tientallen jaren mee. Als de vloer veel te lijden heeft gehad dan is renovatie een goed idee. Vaak kan de vloer zodanig worden opgeknapt dat hij daarna weer jaren kan liggen met een minimum aan onderhoud. Parketvloer renoveren Drenthe zorgt voor een perfecte opknapbeurt van uw parketvloer en u zult versteld staan hoe de vloer er na de renovatie weer als nieuw uitziet. De vloer wordt machinaal geschuurd en vervolgens van nieuwe lagen beschermende lak voorzien zodat de vloer weer goed bestand is tegen beschadigingen en vuil. De laklaag beschermt het hout zodat dit geen schade oploopt als er vloeistof op de vloer wordt gemorst of als er iets op de vloer valt.

Wilt u uw parketvloer laten renoveren?

Overweegt u om uw parketvloer te laten renoveren? Neem dan vrijblijvend contact op met parketvloer renoveren Drenthe om de mogelijkheden te bespreken. De vloer wordt beoordeeld en opgemeten en vervolgens ontvangt u een offerte. Deze zal aanmerkelijk lager zijn dan de kosten voor het laten leggen van een nieuwe parketvloer.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel