Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer renoveren Groningen

Een parketvloer renoveren in Groningen behoort tot de brede dienstverlening van Albertus Parket. U kunt bij ons terecht voor de mooiste parketvloeren, maar wij bieden daarnaast ook zeker de nodige service als het gaat om onderhoud, reparatie en renovatie. Wij kunnen uw parketvloer renoveren in Groningen op vakkundige wijze, waarbij wij uiteraard met zorg en vanuit een ervaren basis te werk gaan. Hierdoor kunt u altijd rekenen op het beste als u uw parketvloer laat renoveren in Groningen.

Op professionele wijze een parketvloer renoveren in Groningen

Wij kunnen altijd op professionele wijze een parketvloer renoveren in Groningen. Wij kunnen de vloer bekijken om te beoordelen wat nodig is om de vloer weer in de oude staat terug te brengen, zodat u weer kunt genieten van een mooie vloer. Wanneer wij een parketvloer renoveren in Groningen, dan zorgen wij ervoor dat u precies weet welke werkzaamheden er zullen worden uitgevoerd. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Uiteraard stellen wij ook vooraf een vrijblijvende offerte op, zodat u ook weet tegen welke prijs wij de parketvloer kunnen renoveren in Groningen.

Contact Albertus voor renoveren parketvloer Groningen

Wilt u uw parketvloer laten renoveren in Groningen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@albertusparket.nl of bellen naar 0597-562199. Wij vertellen u graag wat wij kunnen doen wanneer u uw parketvloer wilt laten renoveren in Groningen. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom, aan de Hoofdweg 63 in Blijham.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel