Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer Stadskanaal

Wanneer u op zoek bent naar een mooie parketvloer, dan bent u bij Albertus Parket zeker aan het juiste adres. Voor inspiratie kunt u bij onze showroom in Blijham langskomen, maar wij komen natuurlijk ook bij u thuis! Ook in de omgeving van Stadskanaal helpt Albertus Parket u graag aan een mooie parketvloer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, aanleggen en onderhouden van parket. In ons assortiment hebben wij dan ook ruime keus voor u. Kortom, wanneer u een parketvloer zoekt in de omgeving van Stadskanaal, dan is Albertus Parket uw oplossing.

Wil jij ook een parketvloer in omgeving Stadskanaal?

De reden waarom u voor een parketvloer bij Albertus Parket moet kiezen, is omdat onze houten vloeren een lust voor het oog zijn. Ook is het onderhoud makkelijk en zijn onze vloeren van dermate kwaliteit dat ze weinig vatbaar zijn voor slijtage. Daarnaast is het hygiënisch, en ook zijn onze houten parketvloeren zeer milieuvriendelijk door het gebruik van duurzame houtsoorten. Als laatste zijn de vloeren brandwerend, wat natuurlijk een geruststellende gedachte is. 

Zo vindt u ons

Wanneer u dus een parketvloer zoekt in omgeving Stadskanaal, dan is Albertus Parket waar u moet zijn. Wij zorgen voor persoonlijk advies en hebben een ruim assortiment, dus ‘voor ieder wat wils’. U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen, dan weet u precies wat u aan ons heeft. Onze showroom is gevestigd in Blijham (Hoofdweg 63), wat in de buurt van Stadskanaal ligt. Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via info@albertusparket.nl en via 06 12365686. Wij helpen u graag met een parketvloer in Stadskanaal!

Bel mij terug
Nieuws / Actueel