Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Een duurzame parketvloer in uw huis in Veendam

Parket wint nog steeds aan populariteit, zowel voor nieuwbouwwoningen als bij renovatie of grondige restyling. Wilt u in uw woning in Veendam een mooie parketvloer laten leggen? Neem dan contact op met Albertus Parket. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren, leggen en onderhouden van parketvloeren in verschillende uitvoeringen. Parket heeft een zeer mooie en warme uitstraling en is dan ook een verrijking voor uw interieur. Daarnaast is parket een stuk minder intensief in onderhoud dan tapijt. Nooit meer last van vlekken die u niet meer uit de vloerbedekking krijgt en stofzuigen wordt ook een stuk gemakkelijker. Ook als u huisdieren heeft die verharen. 

Een mooie parketvloer voor uw woonkamer in Veendam

Wilt u een parketvloer van topkwaliteit in uw woonkamer in Veendam? Dan bent u aan het juiste adres bij Albertus Parket. Wij leveren uitsluitend parketvloeren van topkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor een mooie laminaat- of PVC-vloer. Wij kunnen de vloer voor u leggen maar als u zelf aan de slag gaat kunnen wij ook het materiaal voor u leveren en u desgewenst advies geven bij het leggen van uw vloer. U kunt uiteraard kiezen uit een ruim assortiment parketvloeren, er is altijd wel een vloer die perfect past bij uw interieur.

Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe parketvloer

Gaat u binnenkort verhuizen of is de vloer in uw woonkamer, studeer- of werkkamer toe aan een renovatie? Overweeg dan zeker een duurzame parketvloer. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 - 13 26 56 86. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de producten die wij leveren en het leggen van uw nieuwe parketvloer, dan kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel