Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Een mooie parketvloer laten leggen in Westerwolde of omgeving

Een houten vloer maakt uw interieur net wat chiquer dan tapijt. Bovendien is een houten vloer veel duurzamer en gemakkelijk in onderhoud. Krijgt u bij tapijt al na enkele jaren te maken met slijtage of misschien lelijke vlekken of verkleuring, als u kiest voor een parketvloer heeft u hier vele tientallen jaren plezier van. Wanneer u een parketvloer wilt laten leggen in Westerwolde of de regio, dan kunt u hiervoor prima terecht bij Albertus Parket in Blijham. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het leggen en onderhouden van parketvloeren, laminaatvloeren en andere natuurlijke vloeren. 

Uw nieuwe parketvloer in Westerwolde gaat vele jaren mee

Wilt u een mooie parketvloer laten leggen in Westerwolde dan wilt u natuurlijk een vloer waar u lang van kunt genieten. Een parketvloer wordt afgeleverd met een beschermende laag van lak of olie. Deze laag zorgt ervoor dat het parket heel lang mooi blijft. U hoeft hier zelf niet heel veel aan te doen. U kunt de vloer gewoon stofzuigen of afnemen met een sopje van speciaal voor parket geschikt reinigingsmiddel. Daarnaast moet eens in de zoveel jaar de beschermende laag worden vernieuwd. De frequentie daarvan hangt af van hoe intensief de vloer wordt gebruikt. Ook voor onderhoud kunt u terecht bij Albertus Parket. 

Ook bij u in Westerwolde een mooie parketvloer?

Wilt u ook een mooie, onderhoudsarme parketvloer in uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt Albertus Parket bereiken via telefoonnummer 06 - 13 26 56 86. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie of nemen telefonisch contact met u op. 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel