Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloeren Groningen

Een mooie parketvloer geeft uw woonkamer of slaapkamer net dat beetje extra. Daarom kiezen steeds meer mensen voor parketvloeren Groningen als de woning opnieuw moet worden ingericht of als de huidige vloerbedekking moet worden vervangen. Vloerbedekking in de vorm van tapijt gaat maar enkele jaren mee, hoe zuinig u er ook op bent. Een vlek van gemorste thee of koffie of rode wijn kan soms niet goed meer worden. Wanneer u kiest voor een parketvloer kunt u zo’n ongelukje gewoon oplossen met een vochtig doekje. De parketvloer vraagt daarnaast ook veel minder onderhoud.

Met parketvloeren Groningen haalt u iets moois in huis

Wilt u uw woonkamer of een andere ruimte in uw woning stijlvol en sfeervol inrichten, kies dan voor parketvloeren voor Groningen. Een parketvloer past bij iedere stijl van inrichting. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne stijl van inrichten, er is altijd wel een parketvloer die daar prima bij past. U denkt bij een parketvloer wellicht aan oude herenhuizen met statige kamers en lange gangen, maar ook in een moderne woning komt een parketvloer prima tot zijn recht. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten met elk hun eigen kleur en uitstraling. Een parketvloer varieert qua kleur en uitstraling enorm, afhankelijk van waar u voor kiest.

Overweegt u het laten plaatsen van parketvloeren?

Als u overweegt om een parketvloer te gaan leggen of te laten leggen maar heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen via ons e-mailadres info@albertusparket.nl. Of bel ons op telefoonnummer 06 – 13 26 56 86.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel