Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloeren Hoogezand

Albertus Parket levert, legt, repareert parketvloeren in Hoogezand. Ook voor het onderhouden van parketvloeren ben je bij ons goed. Ben jij op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief goed bedrijf dat parketvloeren legt? Dan zit je bij ons helemaal goed. Met jarenlange ervaring informeren wij je graag over parketvloeren in Hoogezand.

Soorten parketvloeren Hoogezand

Wij hebben veel soorten parketvloeren in ons assortiment. We leggen massief parket en samengestelde vloeren. Die laatste zijn het makkelijkst te leggen. Het bestaat uit een onderlaag en een bovenlaag van massief hout. Samengestelde vloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en er past er altijd wel eentje bij de inrichting van je huis. Hetzelfde geldt voor massief parket. Dat is in talloze houtsoorten te verkrijgen. Keuze zat dus. Als wij eenmaal de vloer hebben gelegd, kun je ook het onderhoud en eventuele reparaties door ons laten doen. Albertus Parket gaat zorgvuldig te werk en zorgt ervoor dat je vloer levenslang mee gaat.

Parketvloeren Hoogezand contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk. Ons telefoonnummer is: 0597 562199 of 06 13 26 56 86. Je kunt ons ook even e-mailen op het adres: info@albertusparket.nl. Via onze website kun je een offerte aanvragen of een bel-mij-terug-verzoek indienen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk even terug. Daarnaast ben je altijd welkom bij ons in de showroom. Wij zijn gevestigd in Blijham. In onze showroom kun je ons enorme assortiment van parketvloeren komen bekijken. We kunnen natuurlijk ook langskomen bij jouw huis als dat beter uitkomt. Wie weet, zien of spreken we je snel.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel