Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloeren Winschoten

Voor parketvloeren in Winschoten bent u aan het juiste adres bij Albertus Parket. Wij zijn gevestigd in Groningen en leveren parketvloeren in Noord-Nederland, dus ook in Winschoten. De parketvloer kunnen we uiteraard ook voor u leggen en op onderhouden. Wij bieden complete service zodat u optimaal kunt genieten van uw parketvloer!

Massieve en samengestelde parketvloeren in Winschoten

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten parketvloeren. Deze zijn onder te verdelen in twee soorten, namelijk massief parket en samengestelde vloeren.

Bij massief parket wordt er gebruik gemaakt van massief hout, zoals de naam al aangeeft. Een samengestelde vloer bestaat uit verschillende lagen hout met een toplaag van massief hout. Het verschil tussen beide parketvloeren zit in de breedte en dikte van het hout. Kom vooral langs in onze showroom in Groningen om de verschillen te bekijken. Ziet u hier een passende vloer? Wij kunnen u uiteraard een monster meegeven, zodat u thuis op uw gemak de vloer nog eens kan bekijken. Ook op onze website kunt u verschillende voorbeelden zien van door ons gelegde parketvloeren.

Een ruim assortiment aan parketvloeren in Winschoten

Binnen deze soorten vindt u vele varianten. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, stijlen, diktes en voor verschillende manieren van leggen. Omdat de keuze zo ruim is, vindt u geheid een vloer die voldoet aan uw eisen en past bij uw woning en binnen uw budget. Uiteraard adviseren onze vloerspecialisten u graag. Wij zitten meer dan tien jaar in het vak en zetten onze kennis graag om tot een advies op maat.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel