Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Reclaimed wood

Reclaimed wood heeft het vermogen om een ruimte direct een heel andere uitstraling te geven. Veel mensen denken dat een vloer van reclaimed wood uitsluitend geschikt is voor woningen met een landelijke of nostalgische uitstraling, maar niets is minder waar. Vloeren van reclaimed wood kunnen ook uitstekend worden gecombineerd met een modern, romantisch, klassiek of luxe interieur.

Waarom reclaimed wood?

Albertus Parket is specialist in vloeren. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten parket, voor planken uit de meest verschillende houtsoorten, voor PVC vloeren in talloze natuurlijke ontwerpen en voor laminaat dat niet van echt te onderscheiden is. In ons assortiment treft u ook vloeren van reclaimed wood aan. Reclaimed wood wordt ook wel sloophout of gerecycled hout genoemd. Het gaat in de meeste gevallen om hout dat eerder gebruikt is, veelal in de bouw, en dat na het afbreken van de betreffende constructie is overgebleven. Dit zogenaamde reclaimed wood heeft een indrukwekkende uitstraling.

Meer dan alleen de aankoop van reclaimed wood

Bij Albertus Parket mag u een zeer brede dienstverlening verwachten. Wij leveren niet alleen vloeren, onder meer van reclaimed wood, maar wij kunnen ook uw nieuwe houten vloer leggen. Daarnaast bieden wij diensten op het gebied van onderhoud en reparatie van ambachtelijke houten vloeren. Wilt u meer weten over de vloeden van reclaimed wood, of over onze brede mogelijkheden? Bel dan naar 0597-562199, mail naar info@albertusparket.nl of vraag direct online een offerte aan. Wij zijn er om u van persoonlijk advies te voorzien. Uiteraard staan wij ook graag voor u klaar in onze showroom aan de Hoofdweg 63 in Blijham.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel