Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Reparatie houten vloer

Bent u op zoek naar een specialist voor de reparatie van uw houten vloer? Laat u eens informeren door Albertus Parket. Wij leveren niet alleen vloeren, u kunt ons ook inschakelen voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat de schade vakkundig wordt gerepareerd en u weer jaren vooruit kunt met uw houten vloer.

Vakkundige reparatie van uw houten vloer

Beschadigingen op een houten vloer zijn niet te voorkomen en dat moet u ook niet willen. Een huis is om in te leven, u kunt niet voorkomen dat er een keer een glas valt of dat uw stoel krassen achter laat. Met jarenlange ervaring weet Albertus Parket hoe we schade kunnen herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van waterschade, brandschade en beschadiging zoals deuken of krassen.

Albertus Parket beschikt over de nodige middelen en kennis om uw houten vloer vakkundig te  repareren. Na reparatie schuren we uw houten vloer voor een optimaal resultaat. Mocht de vloer niet geheel te repareren zijn, dan kunnen we het beschadigde deel voor u vervangen.

Albertus Parket is uw partner in de reparatie van uw houten vloer

Wilt u wat laten doen aan de schade van uw houten vloer? Neem vrijblijvend contact op met Albertus Parket. Wij kunnen de schade beoordelen en in meeste gevallen volledig repareren.
Als u verzekerd bent kan het zijn u de reparatiekosten vergoed krijgt. Wij maken een duidelijke offerte op die u kunt doorzetten naar uw verzekeringsmaatschappij. Bent u niet verzekerd?  Wij werken met scherpe prijzen. U betaalt nooit te veel.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel