Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Schade houten vloer

Heeft u schade aan uw houten vloer? Laat het herstellen door Albertus Parket. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren, wij hebben ook veel ervaring met het repareren van deze. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige reparatie. Wij maken uw houten vloer weer zo goed als nieuw!

Vakkundige reparatie van uw houten vloer

U kunt schade aan uw vloer helaas niet voorkomen. U moet tenslotte wel gewoon kunnen leven in huis en dus op de vloer. Er zullen nu eenmaal stoelen worden verschoven die krassen veroorzaken of u laat een keer een glas vallen die een vlek achterlaat. Albertus Parket zit inmiddels tien jaar in het vak en weet hoe te handelen bij waterschade, brandschade en beschadigingen zoals deuken en krassen.

Als u de schade wilt laten herstellen sturen we een vakman uw kant op. Deze inventariseert de schade en gaat vervolgens te werk. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis om uw houten vloer te herstellen. Na de reparatie wordt uw houten vloer geschuurd voor het beste resultaat. Indien de vloer niet te herstellen is kunnen we het beschadigde deel voor u vervangen.

Albertus Parket is uw partner in de reparatie van uw houten vloer

Wilt u de schade aan u houten vloer laten herstellen door Albertus Parket? Neem contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Deze kunt u doorsturen naar de verzekering, indien de reparatiekosten binnen uw dekking vallen.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel