Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Slijtage houten vloer

Slijtage van een houten vloer is niet te voorkomen. Hout is een duurzaam materiaal dat lang mee kan gaan, zeker wanneer het op een juiste wijze wordt onderhouden, maar uiteindelijk blijft het ook een natuurproduct dat niet eindeloos meegaat. Toch is het zeker mogelijk om tientallen jaren van een vloer te genieten zonder dat er slijtage van de houten vloer optreedt. Hiervoor is het vanzelfsprekend nodig om de vloer goed te onderhouden, zodat slijtage van de houten vloer effectief kan worden voorkomen.

Het ontstaan van slijtage van de houten vloer

De slijtage van een houten vloer ontstaat geleidelijk. In de meeste gevallen zien we slijtage van de houten vloer als eerst optreden op de plekken waar de vloer het meest intensief wordt gebruikt. Dit zijn plekken waarop veel gelopen wordt of waar kinderen veel op de vloer spelen. Hier ontstaat slijtage van de houten vloer het eerst, en het is dan ook belangrijk om hier ook goede aandacht aan te besteden om te voorkomen dat u al snel te maken krijgt met slijtage. Dit gaat immers ten koste van de uitstraling van uw houten vloer.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u uw houten vloer aanschaft bij Albertus Parket, dan adviseren wij u graag over het (laten) onderhouden van de vloer om slijtage van de houten vloer te voorkomen. Komt u gerust eens langs in onze showroom, aan de Hoofdweg 63 in Blijham, of neem vrijblijvend contact op. U kunt bellen naar 0597-562199 of een mail sturen naar info@albertusparket.nl.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel