Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Waterschade houten vloer

Heeft u waterschade aan uw houten vloer? Dat moet zo snel mogelijk worden hersteld. Voor een specialist in vloer reparatie gaat u naar Albertus Parket. Met tien jaar ervaring in het vak weten we hoe de schade kan worden hersteld, zodat u weer volop kunt genieten van uw houten vloer.

Wat te doen bij waterschade aan uw houten vloer

Waterschade is ontzettend vervelend. Het beschadigd uw eigendommen, uw meubels en natuurlijk uw vloer. Helemaal als u een houten vloer hebt, is water ontzettend schadelijk. De planken kunnen verkleuren, kromtrekken en er kan binnen enkele dagen al schimmel ontstaan. Snel handelen is dan ook zeker aan te raden.

Wat moet u doen bij waterschade?

1. Vloer drogen
Probeer de houten vloer te drogen door het oppervlak te deppen met handdoeken. Zet de verwarming hoog en zet, indien mogelijk, een ventilator of straalkacheltje erop.

2. Neem contact op met uw verzekering
Heeft u een inboedel of opstalverzekering? Dan valt waterschade onder de dekking. Informeer bij uw verzekering naar de gang van zaken in deze situatie. Zij zullen foto's vragen of een expert sturen. Als u foto's maakt van de schade, probeer dan ook de oorzaak vast te leggen.

3. Neem contact op een specialist
Neem zo snel mogelijk contact op met Albertus Parket. Wij komen direct langs om de schade in kaart te brengen en te zoeken naar de juiste reparatie methode.

Albert Parket herstelt waterschade aan uw houten vloer

De juiste reparatie methode is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid schade en de staat van uw vloer. Soms verdwijnt de schade met een goede schuur- of lakbeurt, maar in sommige gevallen moeten delen van of de hele vloer worden vervangen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel