Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Custom made vloeren Drenthe

Custom made vloeren in Drenthe kunnen worden geleverd door Albertus Parket. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en realiseren van de mooiste vloeren in heel Nederland. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht wanneer u interesse heeft in custom made vloeren in Drenthe. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe vloer uitstekend past bij uw stijl en de betreffende ruimte. Daarom leveren wij maatwerk dat perfect op uw wensen en eisen aansluit. Onze custom made vloeren in Drenthe zijn van zeer hoge kwaliteit. 

Hoogwaardige custom made vloeren in Drenthe

U bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige en duurzame custom made vloeren in Drenthe. Wij staan garant voor de optimale kwaliteiten en kenmerken van al onze vloeren, waaronder uiteraard ook de custom made vloeren die wij in Drenthe kunnen leveren. U kunt vele jaren lang genieten van een prachtige vloer, welke niet snel slijt, verkleurt of andere oneffenheden gaat laten zien. De custom made vloeren in Drenthe blijven mooi en zorgen voor een fijn woonplezier. Uiteraard kunnen de custom made vloeren ook in Drenthe aan bedrijven worden geleverd. 

Kom eens langs in onze showroom

Wellicht wilt u eerst eens nader kennis maken met onze mogelijkheden voordat u kiest voor custom made vloeren in Drenthe. U bent altijd van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdweg 63 in Blijham. U kunt bellen naar 0597-562199 of mailen naar info@albertusparket.nl voor meer informatie of advies. Wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel