Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Custom made vloeren Friesland

Zoekt u een mooie nieuwe vloer en bent u aan het kijken welke vloer het best bij u past? U kunt de custom made vloeren in Friesland eens nader bekijken, bij Albertus Parket. Deze vloeren passen perfect bij uw wensen en eisen. De maatwerk vloeren kunnen dan ook volledig op uw persoonlijke voorkeuren en op de betreffende ruimte(n) worden afgestemd. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze custom made vloeren in Friesland. Wij leveren de custom made vloeren in Friesland aan particulieren en aan bedrijven. Iedereen is van harte welkom bij Albertus Parket.

De showroom voor custom made vloeren in Friesland

Wij hebben een sfeervolle showroom ingericht waar u alle custom made vloeren die wij in Friesland leveren kunt bekijken. U kunt hier de tijd nemen om alle mogelijkheden te bekijken en uiteraard kunt u zich laten adviseren door onze enthousiaste medewerkers. Onze showroom met custom made vloeren die in Friesland geleverd kunnen worden is te vinden aan de Hoofdweg 63 te Blijham. Wij heten u hier van harte welkom tijdens onze ruime openingstijden.

Wilt u een offerte ontvangen?

Wij leveren de mooiste custom made vloeren in Friesland, en eigenlijk door heel Nederland. Wij stellen graag een offerte voor u op wanneer uw interesse uitgaat naar onze custom made vloeren in Friesland. Daarnaast zijn wij er om u te informeren over de mogelijkheden en om u van vrijblijvend advies te voorzien. Bel naar 0597-562199 of stuur een mail naar info@albertusparket.nl. Wij zijn u graag van dienst. 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel