Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Custom made vloeren Groningen

Voor custom made vloeren in Groningen komt u naar Albertus Parket. Wij hebben een jarenlange ervaring in vloeren van de meest uiteenlopende materialen. Zo bieden wij u vloeren van de meest verschillende soorten hout, van PVC en zelfs van het populaire reclaimed wood. U kunt onze collectie vloeren vrijblijvend bekijken in onze showroom, aan de Hoofdweg 63 in Blijham. Wij kunnen custom made vloeren in Groningen leveren in tal van stijlen, zoals modern, luxe, klassiek, romantisch, landelijk en nostalgisch.

Altijd de juiste custom made vloeren in Groningen

Het mooie van custom made vloeren in Groningen is wel dat deze perfect kunnen worden aangepast aan de sfeer in een bepaalde ruimte. Vloeren hebben een grote invloed op de uitstraling van een kamer en dit betekent dat de vloer de kamer goed kan doen. Een juiste keuze voor een custom made vloer in Groningen is dan ook belangrijk. U wilt een vloer die meerwaarde aan het interieur biedt. Deze vloer vindt u gegarandeerd binnen ons ruime aanbod. Wij bieden u dan ook mogelijkheden op het gebied van custom made vloeren in Groningen die u vrijwel nergens anders vindt.

Een brede dienstverlening

Albertus Parket biedt u een veelzijdige en vriendelijke dienstverlening. Wanneer u uw nieuwe custom made vloeren in Groningen bij ons bestelt, dan heeft u de mogelijkheid om de vloeren door ons te laten leggen op locatie. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale kwaliteit. Uiteraard kunnen wij u ook optimaal informeren en adviseren over de custom made vloeren die wij in Groningen kunnen leggen. Bezoek ons vrijblijvend, of neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0597-562199 of stuur een mail naar info@albertusparket.nl.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel