Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloeren Drenthe

De mooiste parket vloeren in Drenthe vindt u uiteraard bij Albertus Parket. Wij bieden u een zeer veelzijdig assortiment en kunnen u dan ook van dienst zijn met de meest uiteenlopende vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de prachtige reclaimed wood parket vloeren in Drenthe. Deze vloeren zijn gemaakt van sloophout en hebben een uniek karakter. Uiteraard hebben wij nog tal van andere vloeren in ons brede aanbod parket vloeren in Drenthe. Voor iedere woning, ieder kantoorpand en elke interieurstijl hebben wij een prachtige vloer in ons assortiment parket vloeren in Drenthe.

De parket vloeren in Drenthe bekijken

Wij leveren onze parket vloeren in Drenthe, maar ook in andere provincies, zoals bijvoorbeeld in Groningen. U kunt eens een bezoek brengen aan onze showroom om de parket vloeren voor in Drenthe eens vrijblijvend te bekijken. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 63 in de plaats Blijham. Hier staan wij voor u klaar met een passend advies en uiteraard alle nodige informatie over de parket vloeren die wij in Drenthe kunnen leveren. De showroom is sfeervol ingericht en geeft u een goed beeld van welke parket vloeren wij in Drenthe kunnen aanbieden.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze parket vloeren in Drenthe, of wilt u meer weten over onze mogelijkheden, onze tarieven en de collectie? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt een mail sturen naar info@albertusparket.nl of u kunt bellen naar 0597-562199. Wij staan u graag te woord.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel