Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloeren Groningen

Wilt u nieuwe parket vloeren in Groningen kopen en bent u op zoek naar een leverancier van een zeer veelzijdig en mooi assortiment parket vloeren in Groningen? Dan kunt u eens een kijkje komen nemen in de showroom van Albertus Parket. De sfeervolle, ruime en overzichtelijke showroom is te vinden aan de Hoofdweg 63 in Blijham. Wanneer u interesse heeft in mooie parket vloeren in Groningen, dan staan wij graag voor u klaar in onze showroom. Uiteraard zijn wij er om u, indien nodig, te adviseren bij het maken van een keuze uit de diverse soorten en kleuren parket vloeren in Groningen.

Uitstekende parket vloeren in Groningen

Wij bieden u diverse aantrekkelijke parket vloeren in Groningen, waaronder bijvoorbeeld de zeer populaire vloeren van reclaimed wood, ook wel sloophout genoemd. Zeker in deze tijd, waarin ook meubilair van steigerhout geliefd is, zijn de vloeren van sloophout bijzonder populair. Echter, wij hebben u nog veel meer te bieden. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale duurzaamheid van al onze parket vloeren die wij in Groningen kunnen leveren. Wij bieden onze parket vloeren niet alleen in Groningen aan, maar bijvoorbeeld ook in Drenthe. U kunt altijd bij ons terecht voor een mooie, duurzame en betaalbare parket vloer.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in de aanschaf van nieuwe parket vloeren in Groningen en bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Bezoek onze showroom of neem eens vrijblijvend contact op. U kunt bellen naar 0597-562199 of een mail sturen naar info@albertusparket.nl.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel