Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Reclaimed wood Drenthe

Vloeren van reclaimed wood kunnen in Drenthe worden aangeschaft bij Albertus Parket. Wij bieden u een zeer breed aanbod aan vloeren van reclaimed wood in Drenthe. Wij zijn door heel het land actief, waardoor wij eigenlijk overal de mooiste vloeren van reclaimed wood kunnen leveren, ook in Drenthe. Wij zijn gevestigd in Blijham, aan de Hoofdweg 63, waar u onze sfeervolle showroom kunt bezoeken.

Waarom vloeren van reclaimed wood in Drenthe?

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe vloeren, dan zijn de vloeren van reclaimed wood in Drenthe zeker het overwegen waard. Reclaimed wood is gerecycled hout en straalt puur karakter uit. Deze vloeren kennen een uniek karakter en geven elke ruimte, in huis of in een bedrijf, een natuurlijke sfeer. Wij kunnen u de meest uiteenlopende soorten vloeren van reclaimed wood in Drenthe leveren, zodat u de uitstraling van de vloeren goed kunt aanpassen op de ruimte. De sfeer van de vloer is immers bepalend voor de hele sfeer in de ruimte. Wij leveren prachtige vloeren van sloophout, waarvan wij zeker zijn dat u er vele jaren van kunt genieten. Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige en duurzame kwaliteiten van alle vloeren van reclaimed wood die wij in Drenthe kunnen leveren.

Vraag een offerte aan

Wanneer u interesse heeft in onze vloeren van reclaimed wood in Drenthe, dan kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op. Uiteraard zijn wij er ook om u vrijblijvend te adviseren en te informeren over de mogelijkheden. Bel naar 0597-562199 of mail naar info@albertusparket.nl.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel