Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Reclaimed wood Friesland

Vloeren van reclaimed wood in Friesland laten leveren door een professionele onderneming met een jarenlange ervaring? Dan bent u van harte welkom bij Albertus Parket. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze vloeren, waaronder ook de vloeren van reclaimed wood. In Friesland staan wij voor u klaar om uw ruimten te voorzien van nieuwe vloeren met deze unieke uitstraling. De vloeren van reclaimed wood zijn zeer duurzaam, waardoor u er gegarandeerd jarenlang veel plezier van zult hebben.

Vloeren van reclaimed wood in Friesland

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen u dan ook van dienst zijn wanneer u interesse heeft in vloeren van reclaimed wood in Friesland. Reclaimed wood is oud hout, ook wel gerecycled hout of gewoon sloophout genoemd. Dit hout kent een uniek karakter en laat geschiedenis in de uitstraling zien. Hierdoor krijgt de hele ruimte ook direct een heel bijzondere uitstraling. De vloeren van reclaimed wood zullen in Friesland dan ook veel sfeer brengen in uw woning of bijvoorbeeld uw onderneming.

De vloeren van reclaimed wood bekijken

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst een indruk wilt krijgen van de vloeren van reclaimed wood voordat u deze voor in Friesland bestelt. Wij nodigen u dan ook uit eens een bezoek te brengen aan de mooie showroom van Albertus Parket, te vinden aan de Hoofdweg 63 in Blijham. U kunt ook altijd contact opnemen als u behoefte heeft aan informatie of advies. U kunt een mail sturen naar info@albertusparket.nl of even bellen naar 0597-562199. Wij staan u graag te woord.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel