Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Reclaimed wood Groningen

Wilt u een vloer van reclaimed wood in Groningen? Dan bent u zeker aan het goede adres bij Albertus Parket. Wij zijn uw specialist in de meest uiteenlopende vloeren, waaronder ook vloeren van reclaimed wood, welke wij in Groningen kunnen leveren. Als specialist staan wij garant voor de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van al onze vloeren. U zult er dan ook gegarandeerd jarenlang plezier van hebben zonder dat uw nieuwe vloer van reclaimed wood in Groningen aan kwaliteit verliest.

Duurzaam en sfeervol reclaimed wood in Groningen

De vloeren van reclaimed wood die wij in Groningen kunnen leveren zijn van duurzame kwaliteit. Reclaimed wood is gerecycled hout, ook wel sloophout genoemd, dat een unieke sfeer kent. De bijzondere uitstraling van de vloeren van reclaimed wood kunnen uw woning in Groningen, of uw bedrijfsruimte, in een oogwenk een andere uitstraling geven. Het is zeker niet zo dat de vloeren van gerecycled hout uitsluitend geschikt zijn voor in ruimten waar een landelijke of nostalgische sfeer heerst. Deze reclaimed wood vloeren zijn ook zeer goed te combineren met moderne stijlen.

Interesse in een vloer van reclaimed wood in Groningen?

Wilt u een vloer van reclaimed wood in Groningen realiseren en wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Albertus Parket. Bel naar 0597-562199 of mail naar info@albertusparket.nl. U kunt er ook voor kiezen om direct online een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u onze showroom bezoeken? U vindt ons aan de Hoofdweg 63 in Blijham.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel